True goals
start today

Start vandaag nog

True goals
start today

 

Start vandaag nog

Doe de lidmaatschapstest.

True Health gaat voor aandacht, kwaliteit en resultaat. Nadat wij jouw wensen hebben leren kennen en nadat je gratis en vrijblijvend kennis hebt gemaakt met ons unieke concept vertellen wij je graag de verschillende mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Wij zijn er volledig van overtuigd een passend aanbod te kunnen doen.

Wat een fijne locatie deze nieuwe gym True Health. Kleinschaliger en compact voor een hele goede workout zoals een Milon training, persoonlijk mijn favoriet.
Kortom een echte aanrader.

Yvonne

Wij zijn 2 zussen, ruim 65 plus en gaan 2 keer per week sporten bij True Health. Dat is sporten op jouw niveau met persoonlijke begeleiding in een supermooie club.

Mary en Sofie
Met mijn drukke baan en onregelmatige werktijden in de gezondheidszorg vind ik het belangrijk om ook goed voor mijzelf te zorgen door zowel mentaal als fysiek fit te blijven. Vanaf de eerste dag dat True Health de deuren opende ben ik lid van deze fantastische club.
Ik woon in de bourgondische binnenstad en ga daardoor wat vaker buiten de deur eten, maar door minimaal twee keer per week gebruik te maken van de Milon Circle houd ik mijn conditie op peil. De Milon Circle duurt slechts 35 minuten en geeft mij een complete work-out; dus lekker snel en efficiënt.
Het is ook fijn om even na het sporten te relaxen met een goed kop koffie en uitzicht op de Sint Jan. Het team onder leiding van Jan en Gemmy is voortdurend bezig je te motiveren en te coachen om het beste uit jezelf te halen. De club is vernieuwend en blijft zich ontwikkelen met het aanbieden van nieuwe manier van sporten, bewegen en gezondheid. True Health is een aanrader voor iedereen die wat anders wil dan de gemiddelde sportschool.

Herald Grondman

Een kleinschalige en zeer exclusieve member club met veel warmte en gezelligheid.
Trainen op je eigen Niveau met persoonlijke aandacht voor elk member.
De Personal trainers staan altijd voor je klaar met een trainingsplan, voedingsadvies op
maat of een small group training.
In 35 minuten een fullbody workout op de Milon Cirkel is mega efficiënt en effectief in onze
drukke levens.
Waarin we veel gezelligheid willen maar natuurlijk ook een fitte en gezonde body.
Deze combinatie werkt perfect voor mij.
Ik kan het goed combineren met mijn drukke baan en gezin van 3 kleine kids.
Voor mij is mijn leven door True health echt compleet en in balans.

Veronique