“Ik vind het belangrijk om ook goed voor mijzelf te zorgen”

Met mijn drukke baan en onregelmatige werktijden in de gezondheidszorg vind ik het belangrijk om ook goed voor mijzelf te zorgen door zowel mentaal als fysiek fit te blijven. Vanaf de eerste dag dat True Health de deuren opende ben ik lid van deze fantastische club.
Ik woon in de bourgondische binnenstad en ga daardoor wat vaker buiten de deur eten, maar door minimaal twee keer per week gebruik te maken van de Milon Circle houd ik mijn conditie op peil. De Milon Circle duurt slechts 35 minuten en geeft mij een complete work-out; dus lekker snel en efficiƫnt.
Het is ook fijn om even na het sporten te relaxen met een goed kop koffie en uitzicht op de Sint Jan. Het team onder leiding van Jan en Gemmy is voortdurend bezig je te motiveren en te coachen om het beste uit jezelf te halen. De club is vernieuwend en blijft zich ontwikkelen met het aanbieden van nieuwe manier van sporten, bewegen en gezondheid. True Health is een aanrader voor iedereen die wat anders wil dan de gemiddelde sportschool.

Herald Grondman