True goals

True results

Ontdek het aanbod.

Milon cirkel

Afvallen, spiermassa opbouwen of lichamelijke klachten verhelpen in slechts 2 keer per 10 dagen 35 minuten trainen. Deze trainingsmethode bestaat uit een circuit van 18 hypermoderne kracht- en cardiotoestellen die zorgen voor een uiterst effectieve en veilige full-body workout. De persoonlijke coaches helpen je constant progressie te blijven boeken en je te motiveren.

Yoga

True Health biedt Yin Yang Yoga, Yin Yoga en Flow Yoga van ervaren docenten aan.
Yoga is een systematische methode die je helpt om persoonlijke gezondheid, kracht en geluk te ervaren. Door middel van ademhaling ga je op zoek naar de verbinding tussen lichaam en geest. Daarbij houd Yoga je lichaam flexibel en leer je te ontspannen in ons drukke bestaan.

Pilates

Onder begeleiding van een docent werk je in een dynamische training aan je kracht, houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. In deze lessen verbeter je voornamelijk de diepe spieren in je buik, bekkenbodem en onderrug. Ook helpt deze methodiek bij het verminderen van nek- en rugklachten.

Boxing

Een intensieve en uitdagende full body training waar de nadruk ligt op het verbeteren van je uithoudingsvermogen en coördinatie. Onder begeleiding van een trainer werk je samen met anderen aan verschillende boks-combinaties en krachtoefeningen.

True Classes

In een 45’ groepstraining werk je aan het verbeteren van je kracht, skills en uithoudingsvermogen. Elke workout is een unieke ervaring door de perfecte combinatie van de beste materialen, licht, geluid en programmering. Leer de basis van Weightlifting in onze Strength Class, train je lower-body in de Booty Class of ga de ultieme uitdaging aan in de HIIT Class! Wil je even rustig opstarten? Dan is True Hero de les voor jou!

Personal Training

Ga voor de next-step in jouw gezondheid. Tijdens deze personal trainingen krijg je één-op-één begeleiding van een professionele trainer. Je werkt op een effectieve en motiverende manier aan het behalen van je persoonlijke doelen. Ook mogelijk als twee-op-één small group training.

Fitness

Al onze gyms zijn voorzien van luxe fitnessruimtes met free weights en verschillende kracht- en cardiotoestellen. In deze ruimtes hangt een ongedwongen sfeer waar in alle rust alleen, of samen met anderen getraind kan worden.

Community

Bij True Health wordt je member van een gelijkgestemde community. Verbinding en gemeenschap is wat ons anders maakt. Ontmoet elkaar voor, tijdens en na de training maar ook bij toffe en inspirerende community events.

True minds.
Beyond fitness.